Hofm 20180086 De Longboarder01 Compressed

Kevin Vanderbeke

medewerker Lijnwinkel Gent

Terug naar overzicht

Bus, tram, trein, fiets en auto als één geheel promoten? Daar sta ik al jaren achter.

Bus, tram, trein, fiets en auto als één geheel promoten voor een verplaatsing? Dat is iets waar ik al jaren achter sta. Onze steden zijn aan het evolueren. In Brussel, Antwerpen en Gent merk je al dat die alternatieven veel gebruikt worden. Wij, vanuit De Lijn, moeten mee het draagvlak creëren voor al die alternatieven. Als er goeie communicatie is en het aanbod is interessant, dan gaat de promotie naar de klant bijna vanzelf.

In de Lijnwinkel komen mensen uiteraard vooral met vragen over bus of tram. Maar als een traject te ver is om te overbruggen met de bus, bied ik zelf alternatieven aan. Zo heb ik onlangs een klant doorverwezen naar het treinstation, om van Gent naar Ieper te reizen. Een tijdje terug vroeg iemand dan weer de weg naar Antwerpen … met de auto. Ik heb hem aangeraden om tot aan de P+R van Linkeroever te rijden en vandaar met de tram door te reizen. Mensen zijn content als je met hen meedenkt. Dat zíe je. Als ik iemand voorstel dat hij ook een fiets van Velo kan nemen in plaats van de bus, dan ben ik iemand van mens tot mens aan het helpen. De klant blij, ik blij. Kevin Vanderbeke is medewerker van de Lijnwinkel in Gent. Zijn Mobiele Maandag? Hij neemt de fiets naar het werk. 

Deel of tweet dit bericht op

Maak een Mobiele Maandag profiel aan

Dan krijg je van ons de komende weken de beste tips, de liefste aanmoedigingen en ontdek je meteen ook je mobiele mogelijkheden. Je hebt een wachtwoord nodig om de komende weken in te loggen op je persoonlijke dashboard. Hier vind je altijd jouw score, jouw behaalde badges, jouw tips op maat, …

Welke verplaatsing maak je het vaakst?

Hoe verplaats je je dan meestal?

Duid hier het vervoermiddel aan dat je dan meestal gebruikt.

Welke andere vervoermiddelen gebruik je nog minstens 1 keer per week?

Duid gerust meerdere vervoermiddelen aan, als je in jouw traject meestal meerdere vervoermiddelen combineert.

Even geduld aub

Je ingave wordt gevalideerd en verwerkt.

Even geduld aub

Je e-mail wordt verwerkt en verzonden.

Mail voor nieuw wachtwoord verzonden

We stuurden je zonet een e-mail over hoe je een nieuw paswoord kan aanmaken.

Daag een vriend uit

Even geduld, je uitdaging is onderweg

Uitdaging verzonden

Er werd een mail verzonden naar je vriend of vriendin. Op je persoonlijke dashboard kan je altijd opvolgen hoe hij of zij het doet.

Daag iemand anders uit

Event aanmaken

Even geduld aub

Jouw event wordt aangemaakt.

Event toegevoegd

Bedankt om jouw event toe te voegen op Mobiele Maandag. Even geduld, het kan even duren voor je event ook echt op mobielemaandag.be staat.