Hofm 20180086 De Longboarder01 Compressed

Giet de mobiliteit van je medewerkers in een infografiek

vrijdag 27 april 2018

Terug naar overzicht

Met de lancering van Mobiele Maandag bracht Connect in kaart hoe het er bij hen aan toegaat. Wat blijkt? Meer dan de helft van de Connect’ers komt met de auto naar het werk en voor hun dienstverplaatsingen is de auto nóg populairder. Wil jij je medewerkers ook aanzetten tot nadenken over hun mobiliteit? Maak dan ook zo’n leuke infografiek.

Connect2.jpg#asset:7833

Voor veel Connect-medewerkers is de auto nog steeds koning, maar enkele van hun collega’s zijn wel al helemaal Mobiele Maandag.

Giel komt met de bus “De bus wint van de auto. Vlotjes. Soms heb ik bijna te doen met alle mensen die ’s morgens alleen in de auto staan aan te schuiven terwijl mijn bus ze vlot voorbijrijdt op de busstrook. Voor mij ’s morgens geen stress in het verkeer en geen zoektocht naar een parkeerplaats. Ik wandel gewoon rustig naar de bushalte, zet mijn koptelefoon op, lees een boek, doe een dutje of babbel wat met mijn buurman. Elke dag in je eentje de auto nemen naar het werk is eigenlijk niet meer van deze tijd.”

Isabeau wandelt, fietst en treint er op los “Sinds ik verhuisd ben, woon ik op fiets- en wandelafstand van het werk. Heerlijk! Files zijn iets wat ik vooral van de radio ken, want ook voor mijn meetings met klanten maak ik gebruik van de fiets. Of ik neem de trein: altijd een avontuur, maar zo kan ik wel rustig mijn meeting voorbereiden en nog wat doorwerken.”

Sanne fietst voor het milieu en voor zichzelf “Elke ochtend vertrekken mijn vriend en ik samen naar het werk met de fiets. Hij fietst naar Diepenbeek en ik naar het centrum van Hasselt. Dat is een bewuste keuze van ons omdat we geven om het milieu. Daarnaast vind ik het ook fijn om na het werk het hoofd leeg te maken op de fiets voor ik thuiskom. En als het toch een keertje zou regenen, heb ik nog altijd een bushalte vlakbij.”

Connect1

Deel of tweet dit bericht op

Gerelateerde berichten

Maak een Mobiele Maandag profiel aan

Dan krijg je van ons de komende weken de beste tips, de liefste aanmoedigingen en ontdek je meteen ook je mobiele mogelijkheden. Je hebt een wachtwoord nodig om de komende weken in te loggen op je persoonlijke dashboard. Hier vind je altijd jouw score, jouw behaalde badges, jouw tips op maat, …

Welke verplaatsing maak je het vaakst?

Hoe verplaats je je dan meestal?

Duid hier het vervoermiddel aan dat je dan meestal gebruikt.

Welke andere vervoermiddelen gebruik je nog minstens 1 keer per week?

Duid gerust meerdere vervoermiddelen aan, als je in jouw traject meestal meerdere vervoermiddelen combineert.

Even geduld aub

Je ingave wordt gevalideerd en verwerkt.

Even geduld aub

Je e-mail wordt verwerkt en verzonden.

Mail voor nieuw wachtwoord verzonden

We stuurden je zonet een e-mail over hoe je een nieuw paswoord kan aanmaken.

Daag een vriend uit

Even geduld, je uitdaging is onderweg

Uitdaging verzonden

Er werd een mail verzonden naar je vriend of vriendin. Op je persoonlijke dashboard kan je altijd opvolgen hoe hij of zij het doet.

Daag iemand anders uit

Event aanmaken

Even geduld aub

Jouw event wordt aangemaakt.

Event toegevoegd

Bedankt om jouw event toe te voegen op Mobiele Maandag. Even geduld, het kan even duren voor je event ook echt op mobielemaandag.be staat.