Hofm 20180086 De Longboarder01 Compressed

Bijna 10 000 festivalgangers met De Lijn naar Werchter Boutique

maandag 18 juni 2018

Terug naar overzicht

De festivalbussen naar Werchter Boutique hebben dit jaar bijna 10 000 festivalgangers naar de wei vervoerd, zo blijkt uit de eerste, voorlopige, tellingen van De Lijn. Hiermee draagt De Lijn haar steentje bij om de verkeershinder in de ruime omgeving van het festival te beperken. Ook tijdens het concert van Ed Sheeran, Rock Werchter en TW Classic kunnen de reizigers rekenen op het aanbod van De Lijn.

De oproep van organisator Live Nation, Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts en de burgemeesters van Rotselaar en Haacht om met de bus naar de Werchter Boutique te komen is duidelijk gehoord.

De Lijn zette 46 chauffeurs en 28 bussen in om een 10 000 festivalgangers op een veilige manier naar de wei te brengen. “Dankzij de inzet van onze chauffeurs, lijncontroleurs en heel wat mensen achter de schermen hebben we hiermee een mooi startschot gegeven voor de komende events. Op 1 juli staat De Lijn opnieuw klaar voor de fans van Ed Sheeran”, aldus directeur Johan Van Looy.

Ook tijdens Ed Sheeran en TW Classic kunnen reizigers gebruikmaken van het sms-ticket. Voor 7 euro krijg je een heen- en terugticket waarmee je op 20 minuten in Werchter staat.  Tijdens Rock Werchter kun je met je festivalticket de bus op.

Heb je op 1 juli een date met Ed Sheeran op Werchter? Neem dan de bus naar de festivalweide. Meer informatie: www.delijn.be/edsheeran

Werchter Boutique3

Deel of tweet dit bericht op

Gerelateerde berichten

Maak een Mobiele Maandag profiel aan

Dan krijg je van ons de komende weken de beste tips, de liefste aanmoedigingen en ontdek je meteen ook je mobiele mogelijkheden. Je hebt een wachtwoord nodig om de komende weken in te loggen op je persoonlijke dashboard. Hier vind je altijd jouw score, jouw behaalde badges, jouw tips op maat, …

Welke verplaatsing maak je het vaakst?

Hoe verplaats je je dan meestal?

Duid hier het vervoermiddel aan dat je dan meestal gebruikt.

Welke andere vervoermiddelen gebruik je nog minstens 1 keer per week?

Duid gerust meerdere vervoermiddelen aan, als je in jouw traject meestal meerdere vervoermiddelen combineert.

Even geduld aub

Je ingave wordt gevalideerd en verwerkt.

Even geduld aub

Je e-mail wordt verwerkt en verzonden.

Mail voor nieuw wachtwoord verzonden

We stuurden je zonet een e-mail over hoe je een nieuw paswoord kan aanmaken.

Daag een vriend uit

Even geduld, je uitdaging is onderweg

Uitdaging verzonden

Er werd een mail verzonden naar je vriend of vriendin. Op je persoonlijke dashboard kan je altijd opvolgen hoe hij of zij het doet.

Daag iemand anders uit

Event aanmaken

Even geduld aub

Jouw event wordt aangemaakt.

Event toegevoegd

Bedankt om jouw event toe te voegen op Mobiele Maandag. Even geduld, het kan even duren voor je event ook echt op mobielemaandag.be staat.