Hofm 20180086 De Longboarder01 Compressed

5 niet te missen shoppingcentra op een steenworp van een station

dinsdag 12 juni 2018

Terug naar overzicht

Ben je niet bestand tegen een druilerige zomerdag als vandaag? Geen nood. Ga gewoon lekker shoppen. Deze 5 grote Belgische winkelcentra liggen vlak aan een treinstation. Je moet je dus geen zorgen maken over het weer of over een parkeerplaats. Spring gewoon op de shoppingtrein.

L’Esplanade, aan het station van Louvain-la-Neuve

Het shoppingcentrum l’Esplanade is dé plaats waar studenten en inwoners van Louvain-la-Neuve komen ontspannen. Je vindt er alles voor een geslaagd dagje shoppen: van hip design tot je favoriete kledingwinkel. Ook foodies kunnen hier hun hartje ophalen in de dertien verschillende restaurants. En dit slechts op 300 meter van het station van Louvain-la-Neuve. Leuk extraatje: zaterdag is marktdag in Louvain-la-Neuve. Wanneer je l’Esplanade buiten stapt, zie je talloze leuke marktkramen die een bezoekje waard zijn.

Belle-Île in Luik, aan het station van Angleur

Dit winkelcentrum, dat op amper 400 meter van het station ligt, is beslist een omweg waard. Alleen al voor de look: het ziet er uit als een schiereiland dat gevormd wordt door de Maas, de Ourthe en het kanaal van de Ourthe. Laat je verrassen door de 98 handelszaken en een prachtig uitzicht, een unieke locatie. Je vindt er trouwens één van de beste chocolatiers van Luik: Darcis.

Les Grands Prés, aan het station van Bergen

Les Grands Prés is een levendige plek. Je vindt er heel wat bekende winkelketens zoals Carrefour, H&M, Maison du Monde, … Dit allemaal op 1200 meter van het station (via de uitgang avenue Mélina Mercouri).

Docks, aan het station van Schaarbeek

Met meer dan 110 winkels en restaurants, 8 bioscoopzalen, een evenementenruimte en een indoor- avonturenpark is Docks een echte aanrader. Je vind er alles van high-end fashion tot koopjes. Er is keuze uit wel 22 restaurants. Op slechts 1100 meter van het station van Schaarbeek.

K, aan het station in Kortrijk

Winkelcentrum K in Kortrijk, in het midden van het stadscentrum, geeft je met zijn 34.000 m² keuze te over. Met alle promo’s en trends zou je de tijd zo uit het oog verliezen. Mis je trein dus niet. Gelukkig ligt het winkelcentrum op slechts 450 m van het station.

Winkelcentra

Deel of tweet dit bericht op

Gerelateerde berichten

Maak een Mobiele Maandag profiel aan

Dan krijg je van ons de komende weken de beste tips, de liefste aanmoedigingen en ontdek je meteen ook je mobiele mogelijkheden. Je hebt een wachtwoord nodig om de komende weken in te loggen op je persoonlijke dashboard. Hier vind je altijd jouw score, jouw behaalde badges, jouw tips op maat, …

Welke verplaatsing maak je het vaakst?

Hoe verplaats je je dan meestal?

Duid hier het vervoermiddel aan dat je dan meestal gebruikt.

Welke andere vervoermiddelen gebruik je nog minstens 1 keer per week?

Duid gerust meerdere vervoermiddelen aan, als je in jouw traject meestal meerdere vervoermiddelen combineert.

Even geduld aub

Je ingave wordt gevalideerd en verwerkt.

Even geduld aub

Je e-mail wordt verwerkt en verzonden.

Mail voor nieuw wachtwoord verzonden

We stuurden je zonet een e-mail over hoe je een nieuw paswoord kan aanmaken.

Daag een vriend uit

Even geduld, je uitdaging is onderweg

Uitdaging verzonden

Er werd een mail verzonden naar je vriend of vriendin. Op je persoonlijke dashboard kan je altijd opvolgen hoe hij of zij het doet.

Daag iemand anders uit

Event aanmaken

Even geduld aub

Jouw event wordt aangemaakt.

Event toegevoegd

Bedankt om jouw event toe te voegen op Mobiele Maandag. Even geduld, het kan even duren voor je event ook echt op mobielemaandag.be staat.