Hofm 20180086 De Longboarder01 Compressed

5 apps die je nog vlotter naar je bestemming brengen

woensdag 16 mei 2018

Terug naar overzicht

Combimobiliteit, dat is verschillende vervoermiddelen combineren. Met je plooifiets op de trein springen. Met de auto naar de de P+R rijden en daar overstappen op tram of bus. Met slimme combinaties geraak je vlot door het verkeer. En deze 5 apps maken vlot nog vlotter.

FietsKompas

Via de knooppuntenkaarten fietsen we al langer van A naar B langs de tofste, mooiste en veiligste fietswegen. Met FietsKompas plan je deze routes nu gewoon eenvoudig via je smartphone. Jij fietst. De app leidt je vlot van het ene knooppunt naar het andere. Heerlijk.

Co-rider

Mag het voor jou wat sneller gaan? Ook op de fiets? Dan ga je voor Co-Rider. Via je oortjes navigeert Co-rider je vlot naar de volgende afslag, straat of bocht. Wijk je van je route af?  Dan berekent Co-Rider gewoon een nieuwe route. Altijd via fietspaden als het kan: nog een voordeel van Co-rider.

HERE we go

Zoek je de snelste manier om ergens te geraken in de stad? Dan is er HERE we go. Deze app geeft je al de mobiliteitsopties: je checkt waar je de dichtstbijzijnde deelwagen, deelfiets, halte voor bus of tram of taxi vindt. Jij vergelijkt en kiest, en hopla, je bent vertrokken.

Waze

Waze is een handige verkeers- en navigatie app. Als chauffeur kan je er ook zelf verkeersinfo mee delen. Met duizenden gebruikers in Vlaanderen krijg je via deze app dus voortdurend real-time info over ongelukken, flitsers of net ontstane vertragingen of files. Ja, met Waze ontdek je echt de beste ways.

De Lijn-app

Ook De Lijn heeft een handige app. Met real-time info over jouw lijn bijvoorbeeld en een verwittiging wanneer je bijna aan de je halte bent (zo makkelijk). Een ticket is trouwens goedkoper als je ‘m via de app koopt.

Overtuigd? Vind je app in de Play Store.

Apps2

Deel of tweet dit bericht op

Gerelateerde berichten

Maak een Mobiele Maandag profiel aan

Dan krijg je van ons de komende weken de beste tips, de liefste aanmoedigingen en ontdek je meteen ook je mobiele mogelijkheden. Je hebt een wachtwoord nodig om de komende weken in te loggen op je persoonlijke dashboard. Hier vind je altijd jouw score, jouw behaalde badges, jouw tips op maat, …

Welke verplaatsing maak je het vaakst?

Hoe verplaats je je dan meestal?

Duid hier het vervoermiddel aan dat je dan meestal gebruikt.

Welke andere vervoermiddelen gebruik je nog minstens 1 keer per week?

Duid gerust meerdere vervoermiddelen aan, als je in jouw traject meestal meerdere vervoermiddelen combineert.

Even geduld aub

Je ingave wordt gevalideerd en verwerkt.

Even geduld aub

Je e-mail wordt verwerkt en verzonden.

Mail voor nieuw wachtwoord verzonden

We stuurden je zonet een e-mail over hoe je een nieuw paswoord kan aanmaken.

Daag een vriend uit

Even geduld, je uitdaging is onderweg

Uitdaging verzonden

Er werd een mail verzonden naar je vriend of vriendin. Op je persoonlijke dashboard kan je altijd opvolgen hoe hij of zij het doet.

Daag iemand anders uit

Event aanmaken

Even geduld aub

Jouw event wordt aangemaakt.

Event toegevoegd

Bedankt om jouw event toe te voegen op Mobiele Maandag. Even geduld, het kan even duren voor je event ook echt op mobielemaandag.be staat.